Menu

Wonen in een pleeggezin

Esther (8) woont in een pleeggezin. Esther komt uit een gezin van zes kinderen. Haar ouders zijn altijd druk in hun eigen bedrijf. De rest van de tijd gaat op aan de zorg voor twee oudere broers met ADHD en haar jonge broertje en zusjes. Hierdoor is er onvoldoende aandacht voor Esther. Ze voelt zich niet altijd veilig thuis en kruipt daarom steeds meer in haar schulp. Ook op school wordt ze steeds stiller.

Hoe heeft Pleegzorg bij Timon geholpen?

Voor Esther is een pleeggezin gevonden in de buurt van haar ouders. Daar komt Esther tot rust. Ze ontwikkelt zich weer tot een vrolijk meisje. De pleegzorgbegeleider heeft gesprekken met Esther, haar pleegouders en haar biologische ouders. De ouders van Esther komen af en toe bij haar in het pleeggezin op bezoek. Er wordt gekeken of Esther op termijn weer een dagje naar huis kan.

Hulp voor jou

Heeft u op dit moment behoefte aan een veilige plek voor uw kind? Zou u hulp kunnen gebruiken bij het zoeken naar een pleeggezin? Neem dan contact op met Timon Toegang via tel. 0800-9008 (gratis). We helpen u graag!

In het kort

Voor wie?

  • Kun je (tijdelijk) niet thuis wonen?
  • Kunnen je ouders niet goed voor je zorgen?
  • Heb je behoefte aan een rustige en veilig plek?

Wij bieden jou

  • Een veilige plek in een pleeggezin
  • Pleegouders die voor je zorgen
  • Begeleiding voor jou en je ouder(s)
Direct zorg nodig?
bel gratis 0800 - 9008 Mail ons
Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail