Menu

Inspraak

Timon vindt het belangrijk om van jou te horen hoe we de hulp aan jou kunnen verbeteren. Wat gaat goed en wat zou anders of misschien zelfs beter kunnen? Jouw mening en ervaring telt en die willen we graag van je horen.

Dat kan op verschillende manieren via de cliëntenraad.

Cliëntenraad

De cliëntenraad bestaat uit drie cliënten en drie cliëntvertegenwoordigers die vier keer per jaar vergaderen met de Raad van Bestuur. De leden van de raad willen natuurlijk graag met jou in contact komen en bezoeken daarom af en toe een locatie. Tijdens een huiskamergesprek kun jij jouw mening en ervaring delen.

Alle meningen en ervaringen worden besproken in een apart overleg van de cliëntenraad die ze daarna meeneemt in de vergadering met de raad van bestuur. Zo telt jouw stem mee in elke beslissing over belangrijke veranderingen binnen Timon en hoe we de hulp aan jou kunnen verbeteren.

De cliëntenraad is op zoek naar een Cliëntvertegenwoordiger. Ben je benieuwd of lid van de cliëntenraad wat voor jou is? Kijk hier! Je reiskosten en eventuele oppaskosten worden vergoed. Je ontvangt een tegoedbon voor je aanwezigheid.

Je kunt ook altijd je mening, ervaringen en verbeterpunten mailen naar clientenraad@timon.nl

Let wel: voor klachten over zorg kun je terecht bij je vertrouwenspersoon, je teamleider of het AKJ.

Cliënttevredenheid

Eén keer per twee jaar houdt Timon een onderzoek onder jongeren, (jong)volwassenen en ouders die hulp ontvangen van Timon. Alle cliënten worden gevraagd een vragenlijst in te vullen. Timon hoort graag van cliënten of ze tevreden zijn over de zorg en wat ze graag verbeterd zouden zien. Met de uitkomsten gaat Timon dan aan de slag zodat de zorg steeds beter op de vraag afgestemd kan worden!

Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail