Menu

Begeleid op kamers

De ouders van Kenneth (21 jaar) zijn gescheiden. Er was veel sprake van huiselijk geweld in het gezin. Kenneth blowt vanaf zijn 14e overmatig. Hij heeft meerdere inbraken gepleegd en heeft daarvoor een tijdje in een jeugdgevangenis gezeten. Kenneth heeft zijn VMBO niet afgerond.

Kenneth heeft hoge schulden en worstelt met depressiviteit. Hij heeft kort op straat geleefd. Na een kort verblijf in een crisisopvang is Kenneth bij Timon terecht gekomen. Hier leert hij om minder te blowen en om te gaan met zijn somberheid. Kenneth pakt school weer op en leert om zijn administratie bij te houden. Kenneth kan zijn motivatie beter vasthouden, nu hij kleine succesjes opdoet en deze herkent.

Hulp nodig?

Heeft uw kind geen vaste woon- of verblijfplaats net als Kenneth? Worstelt uw zoon of dochter met schulden en heeft hij of zij moeite met het vasthouden van school of werk? Dan is Begeleid Wonen bij Timon misschien iets voor uw kind. Timon heeft diverse vormen van Begeleid Wonen. Uw zoon of dochter kan bijvoorbeeld zelfstandig in een appartementje wonen. Ook zijn er woongroepen waar jongeren met vrijwilligers samen leven. Neem voor meer informatie contact met ons op via 0800-9008 (gratis).

Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail