Menu

Tienermoeder... wat nu?!

Bij Timon kun je Begeleid Wonen. Wij bieden in verschillende plaatsen opvang voor (aanstaande) tienermoeders en hun kinderen. Je krijgt een eigen kamer of appartementje. Met je eigen spulletjes kun je voor een sfeervolle inrichting zorgen. Zo heb je je eigen veilige en rustige plek. In de meeste appartementencomplexen van Timon wonen ook omwoners. Bij deze goede buren ben je altijd welkom voor een praatje, een vraag of gezelligheid.

Begeleiding

Je persoonlijke begeleider komt minimaal één keer per week bij je langs. Samen werken jullie toe naar de stap om helemaal zelfstandig te wonen en voor je kindje te zorgen. Je kunt maximaal 1-2 jaar bij ons wonen.

Wat verwachten wij van jou?

Er zijn duidelijke regels over roken, alcohol- en drugsgebruik, geluidssterkte van muziek, bezoek en hoe we met elkaar omgaan. Iedereen moet zich hier aan houden. We zijn samen verantwoordelijk voor een goede sfeer.

Daarnaast zijn er gezamenlijke bijeenkomsten waarin steeds een ander onderwerp aan bod komt zoals opvoeden, omgaan met geld en voor jezelf opkomen. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning.

Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail