Menu
27-10-2014

Caroline Vink van NJi dagvoorzitter

Caroline Vink

Drs. Caroline Vink van het Nederlands Jeugdinstituut is de dagvoorzitter tijdens de Onderwijs Zorg conferentie van Timon op donderdag 30 oktober a.s.

Caroline Vink houdt zich bezig met allerlei taken rondom transitie en transformatie van het jeugdstelsel, met een accent op de toegang tot jeugdhulp en versterking van de eerste lijn. Zij ondersteunt gemeenten, samenwerkingsverbanden en zorgaanbieders en professionals bij vraagstukken rondom opvoeden en opgroeien in relatie tot de transitie en transformatie van de zorg voor jeugd, middels expertmeetings, congressen en ‘learn and share’ bijeenkomsten.

Haar expertise ligt vooral op het verbinden van internationale kennis aan ontwikkelingen in Nederland. In het kader van de transitie heeft zij veel onderzoek gedaan naar de lessen die geleerd kunnen worden van de decentralisatie van de zorg in de landen om ons heen. Zij heeft o.a. veel blogs en factsheets gepubliceerd over de jeugdhulp en ‘inclusief onderwijs’ in Denemarken en meerdere werkbezoeken voor bestuurders en overheden begeleid.

Timon Onderwijs Zorg conferentie

Passend Transformeren
Jeugdhulp en onderwijs: een slimme verbinding
Donderdag 30 oktober
13.00-17.30 uur
Scholengemeenschap Schoonoord, Blikkenburgerlaan 2, Zeist.

Zie ook: http://www.timon.nl/onderwijs-zorg-conferentie/

Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail