Menu
07-11-2016

Nationale Jeugdhulpprijzen nomineert Timon

Met trots kunnen wij zeggen dat we door het Nederlands Jeugdinstituut (NJI) genomineerd zijn voor de Jeugdhulpprijs 2016! Met de Nationale Jeugdhulpprijzen wil het NJI inspirerende initiatieven voor het voetlicht brengen die professionals, organisaties, burgers, vrijwilligers en gemeenten nemen om minderjarige vluchtelingen de zorg te bieden die ze nodig hebben.

Het NJI licht daarbij toe: 'In 2015 vroegen twee keer zoveel minderjarige vluchtelingen asiel aan ten opzichte van 2014 en de vraag naar goede initiatieven die hen kunnen helpen, is hoger dan ooit. In hoeverre krijgen deze vluchtelingenkinderen in Nederland de gelegenheid om een bestaan op te bouwen? Hoe zit het met school, zorg en vrije tijd? En hoe moeten ze verwerken wat ze hebben meegemaakt?'

Juist hierom hebben wij ons omwonersproject (www.dichterbijvluchtelingen.nl) ingezonden en uit de bijna 50 inzendingen zijn we één van de zes genomineerden. De ingezonden projecten dingen mee naar een jury- en publieksprijs.

En u kan ervoor zorgen dat Timon de publieksprijs in de wacht sleept. Door op onderstaande link te klikken, komt u op de pagina van de Nationale Jeugdhulpprijzen. Hier kunt u stemmen op het project 'Beter een goede buur' van Stichting Timon.

De prijsuitreiking staat gepland voor donderdag 24 november 2016. Stemmen kan tot 23 november a.s.

Klik hier om te stemmen!

79
Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail