Menu
02-09-2015

Symposium Kind en Scheiding

“Hoe helpen wij kinderen van gescheiden ouders om in vrijheid van beide ouders te blijven houden?” Dat is de rode draad van het symposium dat Timon en SGJ Christelijke Jeugdzorg samen met het Nederlands Dagblad organiseren op zaterdag 10 oktober in Amersfoort.

De verlegenheid voorbij
In kerken kampen we vaak met handelingsverlegenheid rond het thema echtscheiding. Het symposium biedt u als voorganger, jeugdwerker, zondagsschoolleiding, ouder of actief lid van de kerk handvatten om scheiding bespreekbaar te maken.

Met medewerking van o.a. Jeanine Geijtenbeek, Ds. Middelkoop, Agnes Huizenga, JOP en HGJB. Als afsluiting zal er een politiek debat plaatsvinden o.l.v. Tijs van den Brink, met o.a. Kees van der Staaij (SGP), Mona Keijzer (CDA) en Joel Voordewind (Christen Unie). Klik hier voor meer informatie over sprekers, workshops, locatie en aanmelden.

Delen
Wilt u het symposium in uw kerk onder de aandacht brengen? U kunt materialen zoals flyers, posters en een redactionele bijlage voor uw kerkblad bestellen via info@timon.nl.
En deel onze berichten over het symposium via uw eigen social media kanalen!

Kind en scheiding
Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail