Menu
Steuntimon.nl

Op weg naar zelfstandigheid

‘Op het moment dat ik geen dak meer boven m’n hoofd had, kwam Timon op mijn pad via een familielid. Door mijn begeleider Hester en omwoner Mandy heb ik altijd iemand om op terug te vallen. Hester helpt me om stappen te zetten naar zelfstandigheid, bij Mandy kan ik altijd aankloppen voor een lekker kopje thee' vertelt Eliana, jonge moeder van Timon. Bedankt dat u bijdraagt aan de toekomst van onze jongeren!

Direct doneren

Wat we doen

Gewone leven

Timon biedt professionele hulp bij problemen met opgroeien en opvoeden. Daarnaast verbinden wij jongeren en jongvolwassenen met ‘het gewone leven’. Vrijwilligers wonen naast hen als goede buur of zijn beschikbaar als maatje. De jongeren kunnen bij hen terecht voor gezelligheid, een luisterend oor en praktische hulp.

Pleegzorg

Timon doet er alles aan om voor elk kind een passende plek te vinden. Liefst in een gezin uit het netwerk van ouders en kinderen die een beroep doen op pleegzorg. Denk aan een oom en tante of een bevriend gezin uit de kerk.

Kom in actie

Wilt u als kerk, diaconie of jeugdgroep in actie komen voor pleegkinderen? Organiseer een sponsorloop of andere actie! Interesse? Mail communicatie@timon.nl

Ik doe mee

U kunt Timon op verschillende manieren steunen

Geven

Maak uw gift over naar:
NL25 INGB 0002 5264 20

Meeleven

Blijf op de hoogte met ons e-zine of onze nieuwsbrief Timon Thuis.

Meedoen

Ontdek hoe u er zelf kunt zijn voor onze jongeren.

Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail