Menu

Trainingen

Als pleegouder komt er van alles op u af. Pleegkinderen kunnen worstelen met bijvoorbeeld hechtingsproblemen. Hoe ga je als pleegouder om met de ‘eigen’ ouders? En hoe bied je pleegkinderen bijvoorbeeld een goede seksuele opvoeding? Timon verzorgt daarom, in samenwerking met het Leger des Heils, Pactum en WSGV, een aantal trainingen die u helpen om sterker en zekerder te zijn in de opvoeding van uw pleegkind(eren). Deze thematische trainingen vormen een mooie aanvulling op de basis training voor nieuwe pleegouders, maar zijn ook zeer geschikt voor ervaren pleegouders.

Bekijk de data en plaats van de trainingen onder het kopje trainingen en meld u aan!

Bent u al pleegouder?

Timon biedt in de Pleegouder Academie pleegouders de kans om hun vaardigheden te verbeteren. Doe de pleegouderscan en bekijk opdrachten die u kunt doen met uw gezin. Heeft u nog geen inloggegevens ontvangen? Stuur een mailtje naar pleegzorg@timon.nl.

Heeft u al kennis gemaakt met De Gids?

De Gids verzamelt het leeraanbod van alle pleegzorgaanbieders voor pleegouders zoveel mogelijk op één plek. Hier vindt u een breed aanbod van trainingen waar u aan deel kunt nemen.

Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2021 Privacy Cookies Disclaimer Webmail