Menu

Wmo IJsselland

Timon in regio IJsselland

Bent u op zoek naar bekwame, betrokken en snel inzetbare hulp voor kinderen, jongeren of gezinnen? Timon biedt al 35 jaar specialistische hulp aan kinderen, jongeren en hun gezin.

Advies en aanmelding

Wij denken graag met u mee! Neem voor meer informatie, wachttijden, advies of aanmelding contact op met onze instroomcoƶrdinator, via de hiernaast genoemde contactgegevens.

Voor al uw algemene vragen kunt u terecht bij Timon Toegang, bereikbaar via toegang@timon.nl of 0800-9008.

Maatwerk trajecten voor jongeren en hun gezin

Waarbij we de volgende hulpsoorten kunnen inzetten:

  • Beschermd (begeleid) wonen: naast specialistische jeugdhulp biedt Timon in regio IJsselland ook hulp voor de doelgroep 18+, jongvolwassenen. Hiermee zijn wij in staat om doorlopende zorglijnen te creĆ«ren en hulp aan jongeren die volwassen worden te continueren. Hiervoor hebben wij voorzieningen in Zwolle en Kampen. Dit gaat op basis van een beschermd (begeleid) wonen beschikking van de GGD of verlengde jeugdhulp.
  • Kleinschalig wonen met begeleiding: Bij Danita van Timon kunnen jonge moeders (17+) Begeleid Wonen met hun kindje. Wij begeleiden hen totdat zij zelfstandig verder kunnen. We hebben een locatie van Danita in Zwolle. Dit wordt gefinancierd vanuit de Maatschappelijke opvang.
  • In Kampen biedt Timon daarnaast ook ambulante woonbegeleiding aan jongvolwassenen op basis van een WMO indicatie.

Over Timon

Timon is een bevlogen zorgorganisatie met een geheel eigen benadering van de zorg. We richten ons al meer dan 35 jaar op zorg voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 t/m 23+ jaar en hun gezin. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers (netwerk) verweven in onze zorgvisie. Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Kinderen, jongeren en hun gezin komen dichterbij hoop, herstel en perspectief.

Wil je meewerken aan onze hulpverlening in deze regio? Bekijk dan onze vacatures.

Direct zorg nodig?
bel 0611988867 Mail ons
Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2020 Privacy Cookies Disclaimer Webmail