Menu

Wmo IJsselland

Timon in regio IJsselland

Bent u op zoek naar bekwame, betrokken en snel inzetbare hulp voor kinderen, jongeren of gezinnen?
Timon biedt al ruim 35 jaar een doorlopende zorglijn van specialistische jeugdhulp en begeleiding op basis van de Wmo/MO.

Advies en aanmelding

Wij denken graag met u mee! Bent u verwijzer en wilt u een concrete casus bespreken of gelijk een jongere of gezin aanmelden, dan kunt u rechtstreeks schakelen met uw regionale instroomcoördinator: Alinda van de Werfhorst, via instroomnoordoost@timon.nl of 0611988867.
Jongeren, ouders en verwijzers kunnen voor algemene vragen en informatie over wachttijden terecht bij Timon Toegang. Via die route is het voor verwijzers ook mogelijk om een belafspraak in te plannen met de regionale instroomcoördinator. Timon Toegang: toegang@timon.nl of 0800-9008.

Maatwerk trajecten voor jongeren en hun gezin

Waarbij we de volgende hulpsoorten kunnen inzetten:

  • Beschermd (begeleid) wonen: naast specialistische jeugdhulp biedt Timon in regio IJsselland ook hulp voor de doelgroep 18+, jongvolwassenen. Hiermee zijn wij in staat om doorlopende zorglijnen te creëren en hulp aan jongeren die volwassen worden te continueren. Hiervoor hebben wij voorzieningen in Zwolle en Kampen. Dit gaat op basis van een beschermd (begeleid) wonen beschikking van de GGD. Bij Danita van Timon kunnen jonge moeders (17+) Begeleid Wonen met hun kindje. Wij begeleiden hen totdat zij zelfstandig verder kunnen. We hebben een locatie van Danita in Zwolle.
  • In Kampen en Zwolle biedt Timon daarnaast ook ambulante woonbegeleiding aan jongvolwassenen op basis van een WMO indicatie.

Over Timon

Timon is een bevlogen zorgorganisatie met een geheel eigen benadering van de zorg. We richten ons al meer dan 35 jaar op zorg voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 t/m 23+ jaar en hun gezin. Vanaf het eerste uur is de inzet van vrijwilligers (netwerk) verweven in onze zorgvisie. Timon helpt bij problemen met opvoeden en opgroeien. Kinderen, jongeren en hun gezin komen dichterbij hoop, herstel en perspectief.

Wil je meewerken aan onze hulpverlening in deze regio? Bekijk dan onze vacatures.

Direct zorg nodig?
bel 0611988867 Mail ons
Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail