Menu

Woongroep Tiellandt Houten

Welkom bij Woongroep Tiellandt!

Wij zijn woongroep Tiellandt gevestigd in (het oude gedeelte van) Houten. De woongroep is verdeeld over een appartementencomplex aan de Friezenpoort. Iedereen heeft er zijn eigen tuintje of balkonnetje. Er is veel groen om ons heen en de kinderen vermaken zich vaak in het speeltuintje voor de huizen van de woongroep. Wat leuk is aan onze woongroep is dat de zon altijd schijnt, ook al regent het. We delen ons leven met elkaar en dat geeft een extra dimensie. We worden allemaal uitgedaagd om nét ietsje buiten onze eigen comfortzone te leven doordat we met elkaar samenleven en momenten met elkaar delen.

Iedere locatie en woongroep van Timon is uniek maar op de woongroep van Tiellandt is er een vast systeem om structuur aan te houden. Bewoners van de woongroep eten minimaal twee keer per week mee en drinken samen daarna nog een kopje koffie of thee. Na het eten wordt de afwas gedaan en het gemeenschappelijke huis wordt met corvee onderhouden. Om verwarring te voorkomen zijn er roosters gemaakt die per kwartaal worden geüpdatet. In deze roosters worden de kook- en koffiemomenten verdeeld, kan je zien wanneer je corvee hebt en kan je alvast in de toekomst kijken naar leuke woongroepactiviteiten. In onze woongroep noemen we deze activiteiten ‘De Grote Woongroepspelen’ en organiseren we deze regelmatig samen met elkaar. Één keer per jaar genieten we als woongroep gezellig samen van een weekendje weg aan het strand in Zeeland.

Samenstelling

  • Kernbewoners: 3 gezinnen (met in totaal 7 kinderen) en 3 alleenwonenden
  • 4 meewoners

Woongelegenheden

  • 4 eengezinswoningen
  • 6 tweekamerappartementen

‘Wat leuk is aan onze woongroep is dat de zon altijd schijnt, ook al regent het. We delen ons leven met elkaar en dat geeft een extra dimensie.’

Vacatures vrijwilligers
Meer weten?

Stuur een mail met je vraag naar:
E vrijwilligers@timon.nl

Of bel naar één van onze vrijwilligerscoaches via:

T 030 694 00 70

Nieske Heutink: voor de locaties in
Houten, Utrecht, Bunnik, Nieuwegein, Culemborg en Woerden

Femke van Benthem: voor de locaties in
Zeist, Amsterdam

Willemijn de Jong: voor de locaties in
Zwolle, Kampen, Apeldoorn, Ede, Bennekom, Lelystad, Amersfoort

Margriet Hak: voor de locaties in
Drechtsteden, Vlaardingen

Margreet Kasbergen: voor de locaties in
Rotterdam

Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail