Menu

Durf jij jezelf aan te kijken? Echt zoals je bent. Met al je imperfecties, dromen, mogelijkheden en uitdagingen. De waarheid, hoe moeilijk die soms ook is, is zoveel mooier dan het opgepoetste.


We laten onze jongeren -letterlijk- in de spiegel kijken. Desiré vertelt openhartig haar verhaal over haar zelfbeeld, haar worstelingen, maar ook hoe Timon haar leven veranderd heeft. Wat ziet zij als ze in de spiegel kijkt? Waar komt ze vandaan? Wat zijn haar dromen en verlangens? We dagen jou uit om hetzelfde te doen. Zo brengen we jou dichterbij het leven van ‘onze’ jongeren. Want misschien delen we meer dan we op het eerste gezicht denken...

Jouw steun is onmisbaar om het leven van kwetsbare jongeren op de rit te krijgen. Jouw gift maakt écht verschil! We zorgen dat kwetsbare jongeren een warme en veilig thuis krijgen, we vieren bijzondere momenten met hen en ondersteunen onze vrijwilligers om liefdevol om de jongeren heen te staan. We helpen jongeren om met een nieuwe blik naar zichzelf te kijken. Niet langer vol verwijten, maar met perspectief voor de toekomst!

Doe jij met ons mee?

pas-see fotografie - st. timon - februari 2022-77

Vernieuwd themapakket

Wil je dieper in dit onderwerp duiken? In het vernieuwde pakket vind je inspirerend materiaal om zelf, met je gezin of met je kerk, aan de slag te gaan met het thema ‘Ik zie jou'. Met een inspiratieblad ontvang jij handvatten om met elkaar in gesprek te gaan; thuis of bij je tienerclub. Ook ontvang je een prachtige video waarin Desiré haar verhaal deelt, een PowerPointpresentatie die jij direct kan gebruiken in jouw kerk en een collectevideo. Tot slot krijg jij de unieke kans om een webinar te volgen!

MC22_inhoud pakket
MicrosoftTeams-image (14)

Webinar Pittige Prachtpubers

Hoe kun je je zoon of dochter weer bereiken als hij of zij in een afwerende houding is beland? Hoe kun je tieners op een veilige manier met verantwoordelijkheid leren omgaan? Tijdens dit webinar krijg je aan de hand van thema's de eerste handvaten hoe om te gaan met pittige prachtpuber(s) in huis.

Je kunt de webinar volgen op maandag 25 april of maandag 16 mei. De webinar start om 20.00 uur.

Ik zie jou! – het verhaal van Desiré

Bekijk het verhaal van Desiré. Ze vertelt:“Ik kan nu beter ‘nee’ zeggen en deel meer mijn gevoelens. En in de spiegel zie ik iemand die zelfverzekerder is”

Desiré kreeg na een donkere periode in haar leven weer uitzicht op een hoopvolle toekomst. Timon wil méér jongeren helpen, dat kan alleen met uw steun. Doe mee en geef een gift! Maak een gift over via www.timon.nl/doneer.

Samen onze blik op de toekomst!

Met uw bedrijf of kerk richt u uw blik op de toekomst. Dat doen wij ook! Daarom willen we graag samen om kwetsbare tieners een hoopvolle toekomst te geven. De steun van bedrijven en fondsen is onmisbaar bij ons belangrijke werk. U kan ons op allerlei manieren helpen; projectfinanciering, sponsoring, talent van medewerkers inzetten. Wat past bij u.

Doorpraten over de mogelijkheden om samen onze blik op de toekomst te richten? Neem contact op met Aline Soerdjpal:
relatiebeheer@timon.nl

ingekooimanfotografie-2019120225
Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2022 Privacy Cookies Disclaimer Webmail