Menu

Welkom Thuis voor tieners

Timon biedt jou, kerken en gemeenteleden een inspirerend pakket aan met materialen rondom het thema ‘Welkom Thuis voor tieners'. Het materiaal bestaat onder andere uit een preekvideo van Almatine Leene, Theoloog des Vaderlands, een Bijbelstudie geschreven door jongerencoach Marije van den Berg, een handreiking voor tienerwerk en een webinar over pittige prachtpubers. Benieuwd? In een paar stappen stel je eenvoudig jouw pakket op maat samen!

ingekooimanfotografie-fam-boone-9

Bijbelstudie door Marije

Marije van den Berg is spreker, auteur en coach. In haar tijd als oprichter en leider van Stichting BUtogether heeft ze met vele jongeren opgelopen en hen begeleid in het ontwikkelen van zichzelf, juist ook in relatie tot God. In het WelkomThuis-pakket vindt je een Bijbelstudie van Marije. Ze neemt je mee in de rijke inzichten en principes uit de Bijbel die tot een veilig en liefdevol thuis leiden. Voor je eigen kinderen, of de jongeren in je omgeving.

Marije van den Berg

Webinar 'Pittige Prachtpuber'

Hoe kun je je zoon of dochter weer bereiken als hij/zij in een afwerende houding is beland? Hoe kun je tieners op een veilige manier met verantwoordelijkheid leren omgaan? Tijdens het webinar 'Pittige Prachtpuber' geven we aan de hand van thema's de eerste handvatten hoe om te gaan met pittige prachtpuber(s) in huis.

Preekvideo Almatine Leene

Almatine Leene, Theoloog des Vaderlands, neemt je in deze preekvideo mee in een overdenking rondom het thema 'Welkom Thuis voor tieners'. Ze geeft een verrassende inkijk in het leven van Jezus als tiener. Ze zoomt in op het verhaal van de twaalfjarige Jezus in de tempel. Benieuwd geworden?

Almatine Leene

MDFT bij Timon - het verhaal van Rinus, Mascha en Desirée

Bekijk het verhaal van Rinus, Mascha en Desirée. Desirée vertelt: 'Niks boeide me. Het liefst was ik bij mijn ‘vrienden’. Maar ik ben ontzettend blij dat we deze hulp hebben gekregen omdat er naar mijn ouders én naar mij wordt geluisterd.'

Elke dag krijgen we verzoeken om méér tieners te helpen. Gunt u deze tieners een plek om op een gezonde en liefdevolle manier hun weg in het leven te vinden? Dit jaar willen we verschillende nieuwe locaties openen, maar dat kan alleen met uw steun. Help ons mee, samen met uw gemeente! Maak een gift over via www.timon.nl/doneer.

Samenwerken?

Wilt u samenwerken met Timon en met uw kerk opstaan voor kwetsbare jongeren?

Neem contact op met Aline Soerdjpal:
relatiebeheer@timon.nl

Op de hoogte blijven van ons werk? U kunt zich hier inschrijven voor ons magazine Timon Thuis.

ingekooimanfotografie-2019120225
Timon Centraal Bureau
Bezoekadres Postadres Centraal bureau: 030 - 694 00 70
Laan van Vollenhove 3209 Postbus 462
3706 AR Zeist 3700 AL Zeist
Copyright Timon 2021 Privacy Cookies Disclaimer Webmail